KÄRLEKEN FÖR
DESIGN & TRYCK
Grafstad by Danny Sivermalm

FRÅN IDÉ TILL DESIGN

Innan en design träder fram är det många timmar av skissande och tänkande, förbättringar och korrektur. Ibland står det still länge. Men det som kommer fram ska kännas tidlöst, skandinaviskt, gärna grafiskt stilrent eller lite minimalistiskt.

FRÅN DESIGN TILL TRYCK

Alla posters trycks lokalt i Stockholm och det är på Amber Graphic obestruket papper eller Scandia 2000 White för bästa struktur och känsla. Det är ju så den matta känslan är, exklusiv när den känns som mest. Allt går nu vidare till att packas.

FRÅN GRAFSTAD TILL DIG

Eftersom jag älskar gamla etiketter och traditionellt sätt att packa på, blir det vaxsigillsetiketter med mässingsdetaljer, svart matt papper och svart pappsnöre och naturpapper som omsluter paketen. Handinslaget med handstämplad logotyp från Grafstad Designbyrå.

URVAL AV bilder FRÅN NEW YORK i begränsad upplaga samt de grafiska motiven.

Grafstad goes Green

För att PostNord eller DHL inte ska komma enbart till Grafstad för att hämta ordrar finns det ett litet miljötänk förutom minimalistisk förpackning. Här transporteras alla ordrar på elcykel till lokala postombuden där de går med den dagligen turen istället. Med små medel bidras det till en lite lite grönare värld.